Benefiční sportovní happening na podporu těch, kteří svůj životní běh už končí.

10. běh pro hospic

Běh pro hospic 2019

Běh pro hospic 2019

Přátelé, letošní běh pro hospic se blíží! Zapište si do kalendáře termín 15. 6. 2019 Zatím je vše v přípravné fázi. Novinkou letošního roku je nová podoba a délka tratí. Více informací v článku.

Přátelé, letošní běh pro hospic se blíží!

Zatím je vše v přípravné fázi.

Novinkou letošního roku je nová podoba a délka tratí.

Tato opatření jsme zavedli  z důvodu objektivních okolností, neboť na střeleckém Ostrově ve stejném termínu probíhá jiná velká akce - Den záchranářů, o jehož konání jsme byli informování bohužel pozdě. Navíc jsme se až v březnu dozvěděli o uzavírkách přilehlých ulic (Máchova a Svatojiřská).
Chceme, aby náš běh byl pro všechny co nejbezpěčnější a nejkomfortnější, proto jsme se rozhodli, že delší tratě povedou po cyklostezce smerem do Žalhostic a Píšťan, abychom se vyhnuli kolízím s parkujícími auty, technikou a množstvím návštěvníků na Střeleckém ostrově. Nejdelší trať je tedy tím pádem 10, 5 km - chtěli jsme, aby bylo možno doběhnout alespoň až k Píšťanskému jezeru  k Maríně.

ZDE si můžete podrobně prohlédnout tratě. 
I přesto, že jsme již tratě takto naplánovali, si však vyhrazujeme právo trať změnit, pokud se dodatečně objeví objektivní překážky na trase (např. neočekávané výkopové práce na  zvolené trati)

Věříme, že tyto inovace budou pro náš běh zpestřením a přinesou vám nové běžecké a sportovní zážitky, ikdyž sami vnímáme, že prostředí Střeleckého ostrova je o trochu malebnější.  Zato se letos můžete těšit výhledem na České Středohoří, vrch Radobýl a řeku Labe poznáte také z jiného úhlu pohledu.

Registrace k běhu bude otevřena pravděpodobně v první půli dubna.