Benefiční sportovní happening na podporu těch, kteří svůj životní běh už končí.

10. běh pro hospic

STARTOVNÉ

STARTOVNÉ

Dospělí - 300 Kč při on-line registraci, 400 Kč při registraci na místě Mládež do 15 let, vozíčkáři a senioři na trase 0,5 km - 100 Kč. Děti do 10 let - 50 Kč.

 

  • Startovné zahrnuje: startovní balíček s číslem a s čipem - elektronické měření času, on-line registrace i výsledky, energetickou tyčinku, dárek, ovoce a vodu v cíli, vodu na trati a ostatní servis.
  • Benefiční startovné je dobrovolné. Je to zvýšený příspěvek na služby hospice. Za benefiční startovné předem děkujeme .
  • Základní startovné i benefiční startovné vnímáme jako dar. Plátce za rodinu, který bude chtít dodatečně vystavit souhrnné potvrzení o daru, to musí označit již v registraci.
  • Pro bezproblémové zpracování přihlášky doporučujeme startovné uhradit nejpozději do 6. června bankovním převodem na číslo účtu uvedeném na registračním webu, variabilní symbol vám bude přidělen po odeslání registrace v potvrzovacím emailu.

Pokud máte jakýkoli dotaz, kontaktujte nás na e-mailu pro@hospiclitomerice.cz nebo na telefonu 723 199 981, nebo 604 228 865.